PVC система CLASSIC 120

PVC система CLASSIC 120

CLASSIC 120 е проектирана за покривно отводняване на малки и средни жилищни сгради, административни и лекопромишлени постройки.

Част от отличителните характеристики на система CLASSIC 120 са изключителна издръжливост на температурни промени, UV защита, бърз и лесен монтаж чрез иновативната заключваща система "SINGLE CLICK".

Цветовете черен и сребърен се изработват при условие за минимална стойност на поръчка.


Налични цветове


Adobe PDF
Калкулатор

Изчислете количествените стойности за Вашия проект

Предимства
Бърз и лесен монтаж
Бърз и лесен монтаж

Свързването на улуците и техните снаждащи елементи чрез “SINGLE CLICK” механизъм спомага за бърз и лесен монтаж, без лепене. Силиконовите уплътнения по свързващите елементи на улуците компенсират температурните разширения и свивания на материала и предотвратяват течове.

Симетричен профил
Симетричен профил на улука

Полукръглата, симетрична форма на улука от система CLASSIC 120 я прави практичен, лесен за експлоатация и поддържане на склад продукт.

Оцветяване и UV устойчивост
Оцветяване и UV устойчивост

Деворекс предлага атрактивни и издръжливи цветове чрез иновативно оцветяване в дълбочина на полимерния материал и изключителна UV устойчивост.

Универсален ъгъл
Широка приложимост

Разширява възможностите за приложения на отводнителна система CLASSIC 120, позволявайки монтажа й на покриви с нестандартни конструкции.

10 години гаранция
10 години гаранция

Деворекс предоставя 10 години гаранция на всички елементи от система CLASSIC 120.

Фото галерия

Видео презентация
Станете доверен монтажист на системите на Деворекс!