WPC Профили за ограда

WPC Профили за ограда

Системата композитни плоскости WPC Профили за ограда са проектирани, за да създадат безупречна ограда, която, в зависимост от избора, би могла да подхожда на фасадата на вашия дом или да се откроява. Произведена е от WPC (Wood Plastic Composite) материал съставен от PVC, висококачествени дървени частици и добавки, които подобряват свойствата на продукта. Благодарение на иновативната технология, композитният ограден профил е стабилен, не корозира, не се напуква и не изисква поддръжка или боядисване.

Налични цветове


Предимства
Дълготрайност


Производствената технология на композитния материал осигурява дълготрайност и здравина. Дъските имат пълна устойчивост на корозия, механични сили, биологични агенти, атмосферни влияния.


Широка приложимост

WPC профилите на Devorex имат изключително широк спектър от приложения и представляват отлично решение за огради, също така могат да се използват и за тераси, веранди, балкони.


Цвят в дълбочина

Използваните висококачествени пигменти и UV добавки, разработени в сътрудничество с реномирани световни производители, осигуряват безпрецедентна дълбочина на цветовете на нашите WPC продукти. 


 Без необходимост от поддръжка или боядисване
Композитните дъски не се нуждаят от импрегниране, и запазват свойствата си по време на експлоатация.
 

 Естетичен вид
Профилите са идеално прави, без чепове и пукнатини, не се деформират и не се подуват под влияние на влага. Няма видими глави на винтове и пирони, което подобрява естетичния вид на всеки проект.
 

Гаранция
WPC Профилите за ограда запазват свойствата си при различни атмосферни условия и се предлагат с гаранция, предоставена от дружеството.
Фото галерия

Станете доверен монтажист на системите на Деворекс!