Devorex единствената българска фирма на BATIMAT 2009


Devorex единствената българска фирма на BATIMAT 2009

Devorex единствената българска фирма на BATIMAT 2009

Фирма Devorex участва за първа година на едно от най-значимите и престижни, световни строителни изложения – BATIMAT 2009, което се проведе в периода 02 – 07 ноември 2009 година, в панаирното градче на Френската столица – Paris Expo, Porte de Versailles. Измежду 2370 изложители Devorex бе единствената българска фирма взела участие на престижния международен форум.

Щандът на Devorex се радваше на сериозно внимание от страна на посетителите, големи търговски фирми и дистрибутори на строителни материали, конкурентни фирми впечатлени от визията и качеството на продуктите с търговска марка Devorex. В рамките на изложението фирмата представи системите CLASSIC 120 – улуци, тръби и фитинги; NICE – отводнителни канали; ELEGANCE 140 – улуци, тръби и фитинги и носителя на "Златен медал и Диплом" от последното издание на Междунатодния технически панаир Пловдив – системата ARCTIC – полипропиленови тръби и фитиги за водоснабдяване.

За първи път пред широка публика фирмата презентира и двата нови цвята - син и зелен, които ще разнообразят цветовата гама на система CLASSIC от началото на 2010 година.

Участието в престижния международен форум BATIMAT 2009 е част от програмата на Devorex за активно разширяване на своето присъствие в западна Европа.

Назад
Станете доверен монтажист на системите на Деворекс!