Деворекс ООД с награда “Най-добър строителен продукт 2010”


Деворекс ООД с награда “Най-добър строителен продукт 2010”

Деворекс ООД с награда “Най-добър строителен продукт 2010”

За втора година фирма Деворекс ООД бе нaградена в конкурса организиран от строителния портал citybuild.bg - “Най-добър строителен продукт 2010”. Фирмата бе отличена в категорията „Водопровод и канализация” за система ARCTIC – полипропиленови тръби и фитинги за водоснабдяване. Целта на конкурса е да отличи чрез интернет пространството най-добрите продукти, използвани в строителството. В „Най-добър строителен продукт 2010" участваха 59 продукта в различните категории.

Церемонията по награждаването в четвъртия поред конкурс на citybuild.bg се проведе в САБ на 19 април 2011. Призът на фирма Деворекс ООД бе връчен на Деян Георгиев национален мениджър продажби „За нас е огромна чест и оценка на това, което правим, и мога да обещая, че ще продължаваме да предлагаме нови и добри продукти на българския пазар".

Фирма Деворекс ООД водещ европейски производител на висококачествени системи за управление на водите, за строителния сектор получава наградата за втори път. През 2007 година система CLASSIC 120 – улуци, тръби и фитинги е отличена като „Най-добър строителен продукт 2007".

Система ARCTIC - полипропиленови тръби и фитинги е проектирана за водоснабдяване на питейна вода под високо налягане на жилищни, административни и индустриални сгради. Част от отличителните характеристики на система ARCTIC включват високо качество на използвания материал - Borealis®, устойчивост на високо налягане и корозия, устойчивост на редица агресивни химикали.

Назад
Станете доверен монтажист на системите на Деворекс!