Фирма Деворекс отново подкрепи образователния семинар на децата от полската общност в България


Фирма Деворекс отново подкрепи образователния семинар на децата от полската общност в България

Фирма Деворекс отново подкрепи образователния семинар на децата от полската  общност в България В периода от 16 до 24 юли 2015 г. деца и младежи от полската общност в България  участваха в образователен семинар в Полша по проект “ Едюко 2015”. Проектът е   изпълнен и организиран от културно-просветно дружество “Владислав Варненчик” –  София  в сътрудничество с Министерството на външните работи и Консулски отдел на  посолството на Република Полша в София. За втора поредна година фирма Деворекс беше  един от главните спонсори, който подкрепи проекта.  
По време на престоя си в Полша децата имаха възможността да се включат в няколко  екскурзии, на които посетиха редица красиви места с историческа и културна значимост ,  сред които столицата Варшава, Краков, замъците Вавел и Величка, Закопане. Разходка с  лодки по река Дунав също е  част от атракциите, в които участваха децата. Доброто време допълнително предразположи участниците към спортни дейности,  извършвани на чист въздух.
Основната цел на семинара е придобиване на знания извън класната стая, анализ и  обсъждане на предоставените теми чрез снимки, видео и мултимедия, което се превръща в  един жив урок за отечеството Полша. Участниците успяха да изживеят отблизо полската  култура, фолклор и история и преди всичко да установят контакт с техни полски  връстници, с които да обменят знания и впечатления. На снимките по-долу е запечатана  малка част от тези запомнящи се моменти.

Назад
Станете доверен монтажист на системите на Деворекс!